title-banner

produk

Tetramisole hydrochloride-CAS 5086-74-8

Katrangan singkat:

Jeneng Produk: Tetramisole HCL Spesifikasi: 99% No Cas: 5086-74-8 Rupa: Werna kristal putih Formula molekul: C11H12N2S. HCl Bobot molekul: 240,75 Sertifikat: ISO / Halal / Kosher / SGS Tetramisole hydrochloride digunakake minangka anthelmintic ing perawatan akeh nematoda utamane ing aplikasi veterinary. Tetramisole minangka campuran racemik. Wangun levo, levamisole luwih aktif. Anthelmintic (uga dieja anthelminthic) minangka bahan kimia sing digunakake kanggo ngusir utawa ngrusak cacing pita ing kewan ingon.


Detail Produk

Tag Produk

Apa sing diarani Tetramisole hidroklorida?

Tetramisole hydrochloride minangka anthelmintik spektrum sing wiyar, umume digunakake kanggo ngusir cacing lan cacing.
Tetramisole hydrochloride bisa nambah resistensi pasien tumrap bakteri lan infeksi. Nyoba kanker paru-paru, kanker payudara sawise operasi utawa leukemia akut, limfoma saya parah sawise kemoterapi minangka perawatan adjuvan.

Fungsi Tetramisole hidroklorida

Tetramisole hidroklorida bisa digunakake kanggo penyakit otoimun kayata radang sendi rheumatoid, lupus eritematosus lan flu ndhuwur, infeksi pernafasan ing bocah, hepatitis, disentri bacillary, godhok, abses, lsp. Asil tes awal kanggo asma bronkial sing reaktif kabukten efektif ing jangka cendhak .

Katrangan Bubuk putih Tundhuk
Identifikasi IR Tundhuk
  HPLC Tundhuk
Metal abot ≤10ppm 5ppm
Pb 3ppm 1.5ppm
Hg ≤0.1ppm 0,05ppm
Cd 1ppm 0,2pm
Rusak ing pangatusan 0,5% 0,12
Residu ing lgnition ≤0.1% 0,03
Single impurity 0,5% 0,12
Total impurity ≤1,0% 0,29
Bakteri total ≤1000cfu / g <1000
Ragi lan Cetakan ≤100 cfu / g <000
E.coli / 25g Ora ana Ora ana
Salmonella / 25g Ora ana Ora ana
Assay ≥99,0% 99,4%
Kesimpulan Selaras karo standar USP / EP

Aplikasi hidroklorida Tetramisole

Tetramisole hidroklorida asline digunakake minangka anthelminthic kanggo ngobati infeksi cacing ing manungsa lan kewan. Umume persiyapan komersial saiki ditrapake kanggo panggunaan hewan minangka dewormer ing sapi, babi, lan wedhus. Nanging, tetramisole hydrochloride uga bubar dadi misuwur ing antarane aquarists minangka perawatan efektif kanggo infeksi cacing bulat Camallanus ing iwak tropis banyu tawar. Iki minangka anthelminthics spektrum jembar, digunakake kanggo ngontrol cacing lan hoodworm.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita