title-banner

produk

Natrium Saccharin CAS128-44-9

Katrangan singkat:

Sodium Saccharin minangka kristal putih utawa daya kanthi legi utawa ora legi, gampang larut ing banyu. Gula-gula manis Sodium Saccharin udakara 500 kali luwih legi tinimbang gula. Kanggo digunakake minangka pemanis, Sodium Saccharin rasane rada pait. Biasane Sodium Saccharin disaranake digunakake bebarengan karo Sweeteners utawa regulator keasaman liyane, sing bisa nutupi rasa pait kanthi becik. Antarane kabeh pemanis ing pasar saiki, Sodium Saccharin njupuk biaya unit paling murah sing diwilang dening rasa legi unit.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi Sakurine Sodium Manis

Industri panganan nggunakake sodium saccharine minangka aditif ing macem-macem produk.
Sodakar saccharine digunakake minangka pemanis lan stabilisator non-nutrisi ing macem-macem panganan lan omben-omben.
Toko roti nggunakake sodium saccharin kanggo gawe manis barang panggang, roti, cookie lan muffin.
Minuman lan soda panganan sing digawe legi nggunakake sodium saccharin amarga gampang larut ing banyu.
Produk liyane sing ngemot natrium saccharin kalebu marzipan, yogurt polos, manis lan rasa buah, selai / jeli lan es krim.

Isi analisis Analisis standar BP98 Asil analisis
Penampilan Wêdakakêna putih, Kristal utawa kristal tanpa warna Tundhuk
Muncul saka solusi Solusine jelas lan ora ana warna Tundhuk
Titik lebur saccharin sing diisolasi 226-230 227.1-229.6 ℃
Asam utawa alkalinitas 4.5-5.5ml Tundhuk
O-lan P-toluenesulphonamide ≤10ppm saben <10ppm saben
Logam abot ≤10ppm <5ppm
Banyu Ora luwih saka 15,0% 14,05%
Assay 99-101% 99,8%
Arsenik 2ppm <2ppm
Wong manca ≤10ppm <5ppm
Kejelasan solusi Luwih murah tinimbang “Aku” Tundhuk
WARNA solusi Luwih murah tinimbang B9  Tundhuk
Identifikasi Positif  Tundhuk

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita