title-banner

produk

  • 98% tc/pymetrozine nitenpyram CAS 123312-89-0

    98% tc / pymetrozine nitenpyram CAS 123312-89-0

    Pymetrozine minangka anggota kelas 1,2,4-triazine yaiku 4,5-dihydro-1,2,4-triazin-3 (2H) - sing diganti karo klompok metil ing posisi 6 lan (pyridin- Klompok amino 3-ylmethylidene) ing posisi 4. Iki nduweni peran minangka antifeedan, kontaminan lingkungan, xenobiotik lan modulator saluran TRPV. Iki minangka anggota saka 1,2,4-triazine lan anggota pyridines.

  • Aspartame CAS Number 22839-47-0

    Aspartame CAS Nomer 22839-47-0

    (1) Aspartame minangka oligosakarida fungsional alami, ora ana bosok gigi, rasa legi murni, nyerep lembab sing sithik, ora ana kedadeyan sing lengket. (2) Aspartam ora nyebabake gula getih luwih dhuwur tinimbang penderita diabetes. (3) Aspartame bisa digunakake ing jajan, biskuit, roti, persiapan anggur, es krim, minuman umum, omben-omben, permen, lsp.

  • Acetaminophen-CAS 103-90-2

    Acetaminophen-CAS 103-90-2

    Paracetamol minangka obat sing nyebabake aktivitas analgesik (nyuda rasa sakit) lan antipiretik (nyuda demam), nanging ora duwe kegiyatan anti-inflamasi.

  • Prilocaine Hydrochloride CAS1786-81-8

    Prilocaine Hydrochloride CAS1786-81-8

    Jeneng Produk: Propitocaine hydrochloride Sinonim: 2- (propylamino) -o-propionotoluidide hydrochloride; 2- (propylamino) -o-propionotoluididmonohydrochloride; alpha-propylamine-2-methyl-propionanilidehydrochloride; citanesthydrochilide; N- (o-tolyl) -2- (propylamino) propionamide hydrochloride; Prilocaine hydrochloride, N- (2-Methylphenyl) -2- (propylamino) propanamide hydrochloride CAS: 1786-81-8 MF: C13H21ClN2O MW: 256.77 EINECS: 217 -244-0 Produk ...
  • Trimethylamine hydrochloride-CAS 593-81-7

    Trimethylamine hydrochloride-CAS 593-81-7

    Jeneng: Trimethylamine hydrochloride TRIMETHYLAChemicalbookMINEHCL; TRIMETHYLAMINECHLORHYDRATE; Trimthylaminebydrochloride; Trimethylaminehydrochloride0.1MSolution CAS: 593-81-7 MW: 95.57 EINECS: 209-810-0 Kategori Produk: Garam amina; Penengah kimia; Reagen biokimia; Reagen kimia; Bahan baku kimia; Menengah; Blok organik; Senyawa nitrogen; Gen ...
  • Chloroquine Diphosphate CAS50-63-5

    Chloroquine Diphosphate CAS50-63-5

    Jeneng Produk: Chloroquine diphosphate Sinonim: 7-chlor-4- (4- (diaethylamino) -1-methylbutylamino) -chinolindiphosphat; ARALEN PHOSPHATE; CHLOROQUINE DIPHOSPHATE; CHLOROQUINE DIPHOSPHATE SALT; CHLOROQUINE-CHOSOROQUINE-CHOSOROQUINE-CHOSOROQUINE-CHOSOROQUINE-CHOSOROQUINE-CHOSOROQUINE-CHOSOROQUINE-CHOOROQUINE-CHOOROQUINE-CHOOROQUINE QUINOLINE-3-CARBOXYLIC ACID; CHLOROQUINE PHOSPHATE BP; CHLOROQUINE PHOSPHATE BP98 CAS: 50-63-5 MF: C18H32ClN3O8P2 MW: 515.86 EINECS: 200-055-2
  • Estrone CAS53-16-7

    Estrone CAS53-16-7

    5-Methoxy tryptamine (5-MT), uga dikenal minangka mexamine, minangka turunan tryptamine sing ana gandhengane karo neurotransmitter serotonin lan melatonin. 5-MT wis kabukten alami ing awak kanthi tingkat sithik. Biosintesis liwat deacetylasi melatonin ing kelenjar pineal. Pengiriman Aman: Kita duwe pengiriman barang ing negara / wilayah kasebut, lan perusahaan izin bea cukai bakal ngilangi paket sampeyan tanpa ana masalah bea cukai, malah nganti 1000 kg. Layanan lawang kanggo lawang. Gawe ...
  • NAD-beta-Diphosphopyridine nucleotideCAS 53-84-9

    NAD-beta-Diphosphopyridine nukleotidaCAS 53-84-9

    Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD) minangka koenzim sing ditemokake ing kabeh sel urip. Senyawa kasebut minangka dinukleotida, amarga kalebu rong nukleotida sing gabung karo klompok fosfat. Siji nukleotida ngemot basis adenin lan nikotinamida liyane. Dinukleotida adenin Nicotinamide ana rong wujud, sawijining bentuk teroksidasi lan suda masing-masing dadi NAD + lan NADH.

  • Sodium Saccharin CAS128-44-9

    Sodium Saccharin CAS128-44-9

    Natrium sakarin minangka pemanis sintetis sing umum digunakake ing industri panganan.

  • Pyrrolidine CAS123-75-1

    Pyrrolidine CAS123-75-1

    Cairan transparan tanpa warna, duwe mambu khusus, ndeleng cahya kuning utawa hawa sing lembab, gampang larut ing banyu, etanol. Korosif lan gampang kobong. Titik didih: 87 ~ 89 ° C

  • BMK-ETHYL 2-PHENYLACETOACETATE CAS 5413-05-8

    BMK-ETHYL 2-PHENYLACETOACETATE CAS 5413-05-8

    Minyak BMK / ETHYL 2-PHENYLACETOACETATE CAS anyar: 5413-05-8 kanthi rega paling murah

  • Ropivacaine CAS84057-95-4

    Ropivacaine CAS84057-95-4

    Jeneng Produk: Ropivacaine Sinonim: ROPIVACAINE MESYLATER; RopivacaineHcl / MesylateBase; ROPACARAINEHCL; (S) -N- (2 maksimum6-Dimethylphenyl) -1-pKIpyl-2-piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; dimethylphenyl) -1-propyl-, (2S) -; Naropine; (2S) -1-Propyl-2- (2,6-dimethylphenyl) karbamoylpiperidine CAS: 84057-95-4 MF: C17H26N2O MW: 274.4 EINECS: Kategori Produk : API Mol File: 84057-95-4.mol Napa Pilih Kita 1. Kualitas minangka budaya kita. Kita kerja sama karo riset ...