title-banner

produk

Procaine-CAS 59-46-1

Katrangan singkat:

Procaine HCl minangka obat anestesi lokal saka klompok ester amino. Iki digunakake utamane kanggo nyuda rasa injeksi intramuskular penisilin, lan uga digunakake ing kedokteran gigi. Tumindak utamane yaiku dadi blocker saluran natrium. Saiki digunakake kanthi terapi ing sawetara negara amarga efek simpati, anti-inflamasi, perfusi, lan efek swasana ati.


Detail Produk

Tag Produk

Apa Procaine / Procaine Hydrochloride?

Procaine HCl minangka obat anestesi lokal saka klompok ester amino. Iki digunakake utamane kanggo nyuda rasa injeksi intramuskular penisilin, lan uga digunakake ing kedokteran gigi. Tumindak utamane yaiku dadi blocker saluran natrium. Saiki digunakake kanthi terapi ing sawetara negara amarga efek simpati, anti-inflamasi, perfusi, lan efek swasana ati. 
Procaine HCl dituduhake kanggo produksi analgesia lokal utawa regional lan anestesi kanthi infiltrasi lokal lan teknik blok saraf periferal. 

Jeneng Produk Procaine / Procaine Hydrochloride
Cas 51-05-8 / 59-46-1
Penampilan bubuk kristal putih
Bobot Molekuler 272,77
Assay 98%
Beting Urip 24 wulan yen disimpen kanthi bener
Panyimpenan Ing panggonan sing adhem, garing lan peteng

Lamaran

Procaine HCl minangka obat anestesi lokal saka klompok ester amino. Iki digunakake utamane kanggo nyuda rasa injeksi intramuskular penisilin, lan uga digunakake ing kedokteran gigi. Amarga umume jeneng dagang Novocain, ing sawetara wilayah, provaine diarani umume, tumindak utamane kanthi dadi pemblokiran saluran natrium. Dina iki digunakake kanthi terapi ing sawetara negara amarga simpati, anti-inflamasi, nambah minyak wangi, lan swasana ati. efek nambah.
 
Procaine HCl dituduhake kanggo produksi analgesia lokal utawa regional lan anestesi kanthi infiltrasi lokal lan teknik blok saraf periferal.

Aplikasi procaine nyebabake depresi aktivitas neuronal. Depresi nyebabake sistem saraf dadi hypersensitive sing ngasilake rasa ora tenang lan goyang, sing nyebabake kejang banget. Panaliten babagan kewan wis nuduhake panggunaan procaine nyebabake peningkatan tingkat dopamin lan serotonin ing otak. Masalah liyane bisa uga disebabake amarga beda-beda toleransi individu kanggo procaine
dosis Geger lan pusing bisa muncul saka rasa seneng sistem saraf pusat, sing bisa nyebabake gagal napas yen overdosis. Procaine uga bisa nyebabake kelemahan miokardium sing nyebabake serangan jantung.
 
Procaine uga bisa nyebabake reaksi alergi sing nyebabake masalah ambegan, ruam, lan pembengkakan. Reaksi alergi kanggo procaine biasane ora nanggepi procaine dhewe, nanging kanggo PABA metabolit. Udakara siji saka 3000 wong duwe bentuk pseudoolinesterase atipikal, [Kutipan sing dibutuhake] sing ora nghidrolisis anestesi ester kayata procaine, nyebabake wektu sing suwe
tingkat anestesi sing akeh ing getih lan nambah keracunan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita