title-banner

produk

Prilocaine CAS721-50-6

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Napa Pilih Kita
1. Kualitas minangka budaya kita. Kita kerja sama karo institusi riset, ngontrol proses proses bahan baku nganti rampung
2. Wektu yaiku emas. Pangiriman cepet kanthi jalur pengiriman terkenal.
3. Pelanggan luwih dhisik. Kita nyedhiyakake rega sing cukup, produk bermutu lan pangiriman cepet.
4. Pengalaman lengkap kontainer nomer akeh sing mbukak ing pelabuhan segara Tionghoa.
5. Layanan paling apik sawise dikirim.
6. Dokumen profesional kanggo idin sampeyan.
Kauntungan:
1. Kualitas paling apik kanthi rega sing kompetitif.
2. Pengiriman cepet, pangiriman tepat wektu.
3. Jaminan Dagang Alibaba.
4. Dhukungan macem-macem cara dagang lan pembayaran. We ndhukung transfer kabel, serikat barat, Paypal utawa escrow (Alibaba) pembayaran.
5. Siji komunikasi komunikasi.
6. OEM / ODM Kasedhiyan.
7. We nawakake layanan tuku siji-stasiun sing trep. Layanan purna jual profesional lan pemalsuan ngilangi kuwatir.
8. Kita duwe pengalaman ngekspor pirang-pirang taun suwene ing produk bahan-bahan farmasi aktif., Ketat milih bahan baku.

Jeneng Produk: Prilocaine
Sinonim: astra1512; o-Propionotoluidide, 2- (propylamino) - (6CI, 8CI); Propanamide, N- (2-methylphenyl) -2- (propylamino) - (9CI); N- (2-methylphenyl) -2- (propylamino propionamide; Prilocaine (200 mg); 2- (PropylaMino) -N- (o-tolyl) propanaMide; Prilocaine HCl (basis); Prilocaine N- (2-Methylphenyl) -2-propylamino-propanamide
CAS: 721-50-6
MF: C13H20N2O
MW: 220,31
EINECS: 211-957-0
Kategori Produk: Penengah Farmasi;Pamblokir;kimia riset;Bahan-bahan Farmasi Aktif
File Mol: 721-50-6.mol

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita