title-banner

produk

Phenacetin CAS 62-44

Katrangan singkat:

Efek antipiretik lan analgesik fenacetin padha karo "asam asetilsalisilat". Umume digunakake minangka antipiretik lan analgesik. Efek kasebut alon lan awet. Iki nyebabake efek kuratif sing apik kanggo perawatan nyeri sirah, neuralgia, arthralgia lan demam. , Nanging efek anti-rematik lan anti-inflamasi iku ringkih. Dosis sing akeh banget bisa nyebabake methemoglobinemia lan nyebabake hypoxia ing awak. Obat jangka panjang bisa ngrusak ginjel lan uga nyebabake nekrosis puting.


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Efek antipiretik lan analgesik fenacetin padha karo "asam asetilsalisilat". Umume digunakake minangka antipiretik lan analgesik. Efek kasebut alon lan awet. Iki nyebabake efek kuratif sing apik kanggo perawatan nyeri sirah, neuralgia, arthralgia lan demam. , Nanging efek anti-rematik lan anti-inflamasi iku ringkih. Dosis sing akeh banget bisa nyebabake methemoglobinemia lan nyebabake hypoxia ing awak. Obat jangka panjang bisa ngrusak ginjel lan uga nyebabake nekrosis puting. Sampeyan kudu nggunakake ati-ati. Amarga efek samping beracun lan pangembangan obat liya sing padha, obat kasebut ora bakal digunakake maneh, nanging digunakake minangka persiapan senyawa bahan baku lan obat-obatan liyane.

Jeneng Kimia Phenacetin
Sinonim Achrocidin;Acetphenetidin;Contradouleur;p-Acetophenetidide;Codempiral;Ngembangake
CAS No. 62-44-2
Formula Molekuler C10H13NO2
Bobot Molekuler 179.21600
PSA 38,33000
LogP 2.11670

Properti

Katon & Negara Fisik bubuk kristal putih
Kapadhetan 1,099 g / cm3
Titik Didih 132 ° C / 4mmHg
Titik lebur 133-138ºC
Indeks Refraktif 1,505 (20ºC)
Kelarutan Banyu 0,076 g / 100 ml
Stabilitas Mantep Kompatibel karo agen oksidasi kuat, asam kuat.
Kondisi Panyimpenan 2-8ºC

Info Keamanan

RTECS AM4375000
Pernyataan Keamanan S45-S53
Kode HS 2924291000
WGK Jerman 3
Pernyataan Risiko R22; R45
Kode Bahaya T

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita