title-banner

produk

  • BTMS 50-docosyltrimethylammonium methyl sulphate–CAS 81646-13-1

    BTMS 50-docosyltrimethylammonium metil sulphate – CAS 81646-13-1

    Produk iki serpihan putih, larut ing banyu lan etanol, nduweni kompatibilitas sing apik karo surfaktan kationik lan non-ionik, lan stabil kurang saka 100 ℃. Stabilitas kimia sing apik, tahan panas, resistensi cahya, resistensi tekanan, resistensi asam lan alkali sing kuat. Nduweni sifat penebalan, emulsifikasi lan pelembut sing apik banget. Produk iki digunakake ing produk perawatan rambut lan sampo: kondisioner, salep, sampo lan piranti lunak rambut liyane.

  • NMN raw material beta Nicotinamide Mononucleotide CAS 1094-61-7

    Bahan baku NMN beta Nicotinamide Mononucleotide CAS 1094-61-7

    Nicotinamide mononucleotide ("NMN" lan "β-NMN", CAS 1094-61-7 NMN Bulk) minangka nukleotida sing asale saka ribosa lan nikotinamida.

  • Boric acid–11113-50-1

    Asam borat – 11113-50-1

    Asam borat, uga diarani hidrogen borate, asam boracic, asam orthoboric lan acidum boricum, minangka asam Lewis monobasic boron sing lemah, sing asring digunakake minangka antiseptik, insektisida, tahan api, nyerep neutron, utawa prekursor kanggo senyawa kimia liyane. Iki nduweni rumus kimia H3BO3 (kadang ditulis B (OH) 3), lan ana ing bentuk kristal tanpa warna utawa bubuk putih sing larut ing banyu. Nalika kedadeyan minangka mineral, diarani sassolite.

  • NRC-Nicotinamide riboside chloride-23111-00-4

    NRC-Nicotinamide riboside klorida-23111-00-4

    Ribosida Nicotinamide minangka prekursor saka nikotinamide adenine dinucleotide (NAD) lan nggambarake sumber vitamin B3. Panaliten pungkasan nuduhake manawa ngonsumsi ribosida nikotinamida sing luwih gedhe tinimbang panganan sing alami bisa menehi Chemicalbook mupangat kesehatan sing anyar. Monotukleotida Nicotinamide nduweni peran penting ing produksi energi sel manungsa. Iki kalebu ing sintesis NAD intraselular (nikotinamide adenine dinucleotide, koenzim sing penting kanggo konversi energi sel).

  • Acetaminophen-CAS 103-90-2

    Acetaminophen-CAS 103-90-2

    Paracetamol minangka obat sing nyebabake aktivitas analgesik (nyuda rasa sakit) lan antipiretik (nyuda demam), nanging ora duwe kegiyatan anti-inflamasi.

  • NR-NICOTINAMIDE RIBOSIDE-CAS-1341-23-7

    NR-NICOTINAMIDE RIBOSIDE-CAS-1341-23-7

    Bubuk anti-penuaan Nicotinamide Riboside NR bubuk N-ribosylnicotinamide 1341-23-7

  • Benzocaine–CAS 94-09-7

    Benzocaine – CAS 94-09-7

    Benzocaine, bubuk Benzocaine, bubuk mentah Benzocaine rega, cas 94-09-7, 94 09 7, bubuk Benzocaine, rega bubuk Benzocaine, bubuk Benzocaine.

  • Phenacetin CAS 62-44

    Phenacetin CAS 62-44

    Efek antipiretik lan analgesik fenacetin padha karo "asam asetilsalisilat". Umume digunakake minangka antipiretik lan analgesik. Efek kasebut alon lan awet. Iki nyebabake efek kuratif sing apik kanggo perawatan nyeri sirah, neuralgia, arthralgia lan demam. , Nanging efek anti-rematik lan anti-inflamasi iku ringkih. Dosis sing akeh banget bisa nyebabake methemoglobinemia lan nyebabake hypoxia ing awak. Obat jangka panjang bisa ngrusak ginjel lan uga nyebabake nekrosis puting.

  • Dimethylamine hydrochloride-CAS 506-59-2

    Dimethylamine hydrochloride-CAS 506-59-2

    Dimethylamine hydrochloride CAS: 506-59-2 digunakake kanggo nyiapake hexamethylmelamine-methyl-14C. Uga digunakake kanggo nyiyapake solusi standar methylamine (MA), dimethylamine (DMA), trimethylamine (TMA), lan trimethylamine-N-oxide (TMAO) nalika nemtokake metilamin lan trimethylamine-N-oksida ing zat partikel.

  • Procaine-CAS 59-46-1

    Procaine-CAS 59-46-1

    Procaine HCl minangka obat anestesi lokal saka klompok ester amino. Iki digunakake utamane kanggo nyuda rasa injeksi intramuskular penisilin, lan uga digunakake ing kedokteran gigi. Tumindak utamane yaiku dadi blocker saluran natrium. Saiki digunakake kanthi terapi ing sawetara negara amarga efek simpati, anti-inflamasi, perfusi, lan efek swasana ati.

  • Levamisole-CAS 14769-73-4

    Levamisole-CAS 14769-73-4

    Levamisole minangka agen anthelmintic sing biasane digunakake ing ternak gedhe kayata sapi, babi lan wedhus. Levamisole HCl digunakake ing manungsa kanggo penyakit sing gegandhengan karo ketidakseimbangan ing regulasi tanggapan kekebalan utawa kekurangan sistem kekebalan awak, kalebu penyakit autoimun, penyakit kronis lan berulang, infeksi kronis lan kanker. Iki efek sing migunani kanggo mekanisme pertahanan host lan mulihake respon kekebalan depresi ing kewan lan manungsa. Panggunaan levamisole liyane sing apik ing manungsa yaiku minangka perawatan kanggo kutil umum.

  • Sodium cyanoborohydride–CAS 25895-60-7

    Natrium sianoborididid – CAS 25895-60-7

    Natrium sianoboridididida CAS 25895-60-7 minangka senyawa kimia kanthi rumus NaBH3CN. Uyah iki tanpa uyah tanpa warna, nanging conto komersial bisa katon samak. Iki digunakake sacara umum ing sintesis organik kanggo nyuda fotone. Uyah kasebut ngidini kahanan banyu.