title-banner

produk

Bubuk Bahan Baku Paracetamol CAS103-90-2

Katrangan singkat:

Paracetamol minangka obat sing nyebabake aktivitas analgesik (nyuda rasa sakit) lan antipiretik (nyuda demam), nanging ora duwe kegiyatan anti-inflamasi.


Detail Produk

Tag Produk

Fungsi

Suplemen nutrisi bubuk Paracetamol Utamane digunakake kanggo infus asam amino, amarga kurang migunani, uga digunakake ing krim adhem, osmetik. Serine minangka awak manungsa saka pirang-pirang jinis asam amino esensial protein a, amarga konstruksi protein duwe peran sing penting banget.

Jeneng Produk Harga Grosir bubuk CAS 103-90-2 bubuk mentah acetaminophen
CAS 103-90-2
Penampilan bubuk putih
MF C8H9NO2
Tembung kunci Bicalutamide; Wêdakakêna bicalutamide; Hidroklorin bicalutamide
Panyimpenan Tetep ing papan sing adhem lan garing, aja nganti cahya lan panas sing kuwat
Beting Urip 24 Wulan

Lamaran

Paracetamol disetujoni kanggo nyuda demam ing kabeh wong.
Paracetamol digunakake kanggo ngatasi rasa lara sing ana gandhengane karo pirang-pirang bagean awak. Nduweni sifat analgesik sing padha karo aspirin, dene efek anti-inflamasi luwih lemah. Luwih becik ditoleransi tinimbang aspirin ing pasien sing nyebabake sekresi asam lambung utawa wektu suwe pendarahan bisa dadi masalah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita