title-banner

produk

  • 2-Phenylacetamide CAS 103-81-1

    2-Phenylacetamide CAS 103-81-1

    bahan sulfa sing digunakake ing obat kanggo ngatasi rasa lara lan mriyang, adhem. Uga digunakake minangka akselerasi vulkanisasi karet, stabil hidrogen peroksida, kamper sintetis, penengah pewarna.

  • 64-04-0

    64-04-0

    N-phenethyl dimethylamine citrate minangka komponèn saka Ekstrak Eria Jarensis. Fungsi sitrat n-phenethyl dimethylamine luwih apik tinimbang DMAA. Sing paling penting yaiku stimulasi ekstrak sitrat N-phenethyl dimethylamine anyar Eria Jarensis.

  • 78-67-1

    78-67-1

    Azobisisobutyronitrile (disingkat AIBN) minangka senyawa organik kanthi formula [(CH3) 2C (CN)] 2N2. Bubuk putih iki larut ing alkohol lan pelarut organik umume nanging ora larut ing banyu. Iki asring digunakake minangka foamer ing plastik lan karet lan minangka inisiator radikal.

  • 98-88-4

    98-88-4

    Benzoyl klorida digunakake ing sintesis organik, lan minangka bahan baku kanggo pewarna lan obat-obatan. Bisa digunakake kanggo manufaktur prakarsa benzoyl peroksida, tert-butil peroksida, pestisida herbisida metamitron.

  • 108-87-2

    108-87-2

    Methylcyclohexane minangka salah sawijining bahan baku organik sing paling penting, umume digunakake ing produk kayata Vinil asetat, anhidrida asetat, diketene, eset asetat, asetat, serat asetat lan asam kloraksis lsp.

  • Myo-Inositol CAS 542-05-2

    Myo-Inositol CAS 542-05-2

    Penengah farmasi, digunakake ing atropin, anisodamin lan obat antikolin liyane.

  • Parbenate CAS 10287-53-3

    Parbenate CAS 10287-53-3

    Etil 4-dimethylaminobenzoate digunakake minangka penengah kanggo sintesis organik, digunakake ing bahan kimia saben dina, plastik teknik, lapisan, lsp.

  • Sodium DichloroisocyanurateSDIC CAS 2893-78-9

    Sodium DichloroisocyanurateSDIC CAS 2893-78-9

    Digunakake minangka disinfektan banyu industri, disinfektan banyu ngombe, disinfektan kolam renang, agen rampung kain.

  • Vitamin B12 CAS 68-19-9

    Vitamin B12 CAS 68-19-9

    Vitamin B12 / Cyanocobalamin / methylcobalamin minangka jinis vitamin B12 sintetik (buatan manungsa). Vitamin B12 sing lumrah ditemokake ing iwak, panganan laut, susu, kuning telur lan keju sing difermentasi. Vitamin B12 penting kanggo pangembangan sel getih sing sehat, sel saraf, lan protein ing awak lan kanggo metabolisme normal lemak lan karbohidrat ing awak. Kekurangan vitamin B12 bisa nyebabake anemia, masalah weteng, lan kerusakan saraf. Cyanocobalamin ngobati utawa nyegah kekurangan vitamin B12 lan jinis anemia sing diarani, diarani anemia pernicious.