title-banner

produk

Bahan baku NMN beta Nicotinamide Mononucleotide CAS 1094-61-7

Katrangan singkat:

Nicotinamide mononucleotide ("NMN" lan "β-NMN", CAS 1094-61-7 NMN Bulk) minangka nukleotida sing asale saka ribosa lan nikotinamida.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka NMN

Nicotinamide mononucleotide ("NMN" lan "β-NMN", CAS 1094-61-7 NMN Bulk) minangka nukleotida sing asale saka ribosa lan nikotinamida.
Niacinamide (nikotinamide) minangka turunan saka vitamin B3, uga dikenal minangka niacin. Minangka prekursor biokimia saka NAD +, bisa uga nyegah pellagra.
Pambuka, niacin, ditemokake ing macem-macem sumber nutrisi: kacang, jamur (portobello, panggang), alpukat, kacang ijo (seger), lan daging iwak lan kewan tartamtu.
Ing panliten babagan tikus, NMN wis mbuktekake mbuwang disfungsi arteri sing gegandhengan karo umur kanthi nyuda stres oksidatif. Panaliten jangka panjang nuduhake manawa NMN bisa nyuda penurunan fisiologis tikus tuwa. Asile, tikus sing luwih tuwa ing panliten kasebut duwe metabolisme lan tingkat energi kaya tikus sing luwih enom, kanthi rentang umur sing luwih dawa. Nanging, NMN ora nuduhake efek mupangate padha ing tikus enom.

Jeneng produk Nicotinamide mononucleotide
Penampilan Bubuk putih
Sasmita Bahan farmasi
Kemurnian (HPLC) ≥99,6%
CAS 1094-61-7
MF C11H15N208P
Bobot Molekuler 334.22

Lamaran

1. Obat
2. Kosmetik
3. Produk perawatan kesehatan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita