title-banner

produk

(1) Kandhungan klorin efektif saka DCCNa murni yaiku 64,5%, lan kandungan klorin efektif kanggo produk bermutu luwih saka 60%. Kasedhiya efek disinfeksi lan sterilisasi sing kuat, lan tingkat sterilisasi tekan 99% ing 20ppm. Iki nyebabake efek mateni kuat kanggo kabeh jinis bakteri, ganggang, jamur, lan bakteri.

(2) LD50 asam trichloroisocyanuric dhuwur nganti 1,67g / kg (dosis medhara nyebabake asam trichloroisocyanuric mung 0,72-0,78 g / kg). DCCNa wis disetujoni kanggo digunakake ing disinfeksi banyu panganan lan banyu ngombe.

(3) Bisa digunakake ora mung ing industri pamrosesan panganan lan omben-omben lan desinfeksi banyu ngombe, reresik lan disinfeksi ing papan umum, nanging uga kanggo perawatan banyu sirkulasi industri, desinfeksi sanitasi rumah tangga lan desinfeksi akuakultur.

(4) Kelarutan DCCNa ing banyu dhuwur banget. 30 g DCCNa bisa dibubarake ing banyu 100 ml ing suhu 25 ℃. Malah ing larutan banyu kanthi suhu banyu sing kurang saka 4 ° C, DCCNa bisa cepet ngeculake kabeh klorin sing ana ing DCCNa, nggunakake efek desinfeksi lan sterilisasi kanthi lengkap. Nilai klorin klorin padhet liyane sing ngemot produk (kajaba asam klorisokyanurik) luwih murah tinimbang karo DCCNa amarga kelarutan kurang utawa pelepasan klorin alon.

(5) Amarga stabilitas dering triazine ing produk asam klorisokyanurik, DCCNa stabil. Ditemtokake yen ilang klorin DCCNa sing kasedhiya sawise garing kurang saka 1% sawise disimpen setaun.

(6) Produk kasebut padhet lan bisa digawe bubuk putih utawa granula, sing cocog kanggo kemasan lan transportasi, lan uga gampang digunakake kanggo pangguna lan digunakake.


Wektu kiriman: Mei-10-2021