title-banner

produk

Levamisole-CAS 14769-73-4

Katrangan singkat:

Levamisole minangka agen anthelmintic sing biasane digunakake ing ternak gedhe kayata sapi, babi lan wedhus. Levamisole HCl digunakake ing manungsa kanggo penyakit sing gegandhengan karo ketidakseimbangan ing regulasi tanggapan kekebalan utawa kekurangan sistem kekebalan awak, kalebu penyakit autoimun, penyakit kronis lan berulang, infeksi kronis lan kanker. Iki efek sing migunani kanggo mekanisme pertahanan host lan mulihake respon kekebalan depresi ing kewan lan manungsa. Panggunaan levamisole liyane sing apik ing manungsa yaiku minangka perawatan kanggo kutil umum.


Detail Produk

Tag Produk

Fungsi

1) Levamisole digunakake kanggo ngobati macem-macem kahanan dermatologis, kalebu infeksi kulit, kusta, kutil, lichen planus, lan ulkus sing akeh banget.
2) Levamisole bisa nambah kemampuan pasien kanggo nglawan bakteri lan infeksi virus.
3) Gunakake laboratorium, digunakake kanggo immobilize nematode.

Barang

Spesifikasi

Asile

Karakteristik

Bubuk kristal kanthi warna putih utawa bulak

Kualifikasi

Identifikasi

Ketuhi syarat

Kualifikasi

Muncul saka solusi

Ketuhi syarat

Kualifikasi

UV-adsorpsi

Spektrum standar

Kualifikasi

Adsorpsi entheng

<0,2

0,072

Rusak ing pangatusan

<0,5%

0,12%

Awu sulap

<0,1%

0,09%

Assay (adhedhasar pangatusan)

≥98.0%

99,65%

Ambu ora enak

Tanpa ambu utawa meh ora ambu

Kualifikasi

2.3-Dihydno-6-phenylimidaz (2.1b) thiazoleHCL

<0,5%

Aplikasi:

(1) Iki minangka agen anthelmintic (anti-worm) sing umume digunakake ing ternak gedhe kayata sapi, babi lan wedhus.
(2) Levamisole HCl digunakake ing manungsa kanggo penyakit sing ana gegayutane karo ketidakseimbangan ing regulasi tanggapan kekebalan utawa kekurangan sistem kekebalan awak, kalebu penyakit autoimun, penyakit kronis lan berulang, infeksi kronis lan kanker.
(3) Nduwe efek sing migunani kanggo mekanisme pertahanan host lan mulihake respon kekebalan depresi ing kewan lan manungsa. Panggunaan levamisole liyane sing apik ing manungsa yaiku minangka perawatan kanggo kutil umum (verruca vulgaris).

Panyimpenan:

Paket nganggo drum kertas lan rong kantong plastik ing njero. Bobot Bersih: 25kgs / drum kertas.
Kantong plastik 1kg-5kgs ing njero tas foil aluminium. Bobot Bersih: 20kgs-25kgs / drum kertas.
Simpen ing wadhah sing wis ditutup kanthi adoh saka kelembapan lan cahya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita