title-banner

produk

Ing Omah CAS313-06-4

Katrangan singkat:

Estradiol Cypionate minangka bentuk uyah cypionate estradiol, estrogen sing diproduksi kanthi alami sing kuat lan kuat. Estradiol cypionate sumebar liwat membran sel lan ngiket lan sabanjure ngaktifake reseptor estrogen nuklir sing ditemokake ing saluran reproduksi, payudara, hipofisis, hypothalamus, ati, lan balung. Komplek sing diaktifake iki kaiket karo unsur respons estrogen ing DNA lan ngaktifake transkripsi gen sing ana gandhengane karo sistem reproduksi wanita lan karakteristik seks sekunder.


Detail Produk

Tag Produk

Apa Depofemin?

Estradiol Cypionate minangka bentuk uyah cypionate estradiol, estrogen sing diproduksi kanthi alami sing kuat lan kuat. Estradiol cypionate sumebar liwat membran sel lan ngiket lan sabanjure ngaktifake reseptor estrogen nuklir sing ditemokake ing saluran reproduksi, payudara, hipofisis, hypothalamus, ati, lan balung. Komplek sing diaktifake iki kaiket karo unsur respons estrogen ing DNA lan ngaktifake transkripsi gen sing ana gandhengane karo sistem reproduksi wanita lan karakteristik seks sekunder.

Estradiol cypionate digunakake ing terapi hormon kayata kanggo gejala menopaus lan kanggo ngontrol kelahiran hormonal.

Jeneng Produk Depofemin
CAS NO 313-06-4
MOQ 1kg
Penampilan Wêdakakêna kristal putih
Transportasi Segara, Udara
Bayaran Jaminan Dagang, Paypal, Moneygram, Western Union
Formula Molekuler C26H36O3
Titik lebur 151-152 °
Titik didih 460,24 ° C (perkiraan kasar)
Kapadhetan 1.0828 (perkiraan kasar)
Bobot molekul 396.56
Kasucian ndhuwur 99%

Napa Pilih Kita
1. Kualitas minangka budaya kita. Kita kerja sama karo institusi riset, ngontrol proses proses bahan baku nganti rampung
2. Pelanggan luwih dhisik. Kita nyedhiyakake rega sing cukup, produk bermutu lan pangiriman cepet.
3. Dokumen profesional kanggo idin sampeyan.
Kauntungan:
1. Kualitas paling apik kanthi rega sing kompetitif.
2. Pengiriman cepet, pangiriman tepat wektu.
3. Siji kanggo siji komunikasi bisnis.
4. We nawakake layanan tuku siji-stasiun sing trep. Layanan purna jual profesional lan pemalsuan ngilangi kuwatir.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita