title-banner

produk

  • Saccharin Sodium CAS128-44-9

    Natrium Saccharin CAS128-44-9

    Sodium Saccharin minangka kristal putih utawa daya kanthi legi utawa ora legi, gampang larut ing banyu. Gula-gula manis Sodium Saccharin udakara 500 kali luwih legi tinimbang gula. Kanggo digunakake minangka pemanis, Sodium Saccharin rasane rada pait. Biasane Sodium Saccharin disaranake digunakake bebarengan karo Sweeteners utawa regulator keasaman liyane, sing bisa nutupi rasa pait kanthi becik. Antarane kabeh pemanis ing pasar saiki, Sodium Saccharin njupuk biaya unit paling murah sing diwilang dening rasa legi unit.

  • Aspartame CAS Number 22839-47-0

    Aspartame CAS Nomer 22839-47-0

    (1) Aspartame minangka oligosakarida fungsional alami, ora ana bosok gigi, rasa legi murni, nyerep lembab sing sithik, ora ana kedadeyan sing lengket. (2) Aspartam ora nyebabake gula getih luwih dhuwur tinimbang penderita diabetes. (3) Aspartame bisa digunakake ing jajan, biskuit, roti, persiapan anggur, es krim, minuman umum, omben-omben, permen, lsp.

  • Citric Acid CAS77-92-9

    Asam Citric CAS77-92-9

    Asam sitrat minangka produk menengah kanggo tanduran komposisi alami lan metabolisme fisiologis, uga minangka salah sawijining asam organik sing akeh digunakake ing bidang panganan, obat-obatan, industri kimia. Kristal iku transparan utawa tembus tanpa kristal, utawa granular, bubuk partikel, tanpa ambu, sanajan ora nguntungke kuwat, nanging rasa sing nyenengake lan rada sithik. Ing udhara anget mbaka sithik, ing udhara sing lembab, iku rada lega.

  • D-Tartaric Acid CAS Number 147-71-7

    Asam D-Tartaric CAS Nomer 147-71-7

    1. Digunakake minangka asam ing omben-omben lan panganan liyane 2. Digunakake minangka reagen analisis kromatografi lan agen masking 3. digunakake minangka agen pembersih lan agen polesan kanggo permukaan logam 4. digunakake minangka alat obat, aditif panganan, reagen biokimia 5. lan resolver kanggo sintesis kiral

  • Neotame CAS Number 165450-17-9

    Nomer CAS Neotame 165450-17-9

    1. Omben-omben karbonat lan isih ngombe; 2. Jams, jeli, produser susu, sirup, permen 3. Barang panggang, panganan cuci mulut 4. Es krim, kue, udding, anggur, kaleng buah, lsp