title-banner

produk

  • Cinnamic Acid CAS 621-82-9

    Asam Kayu Manis CAS 621-82-9

    Asam kayu manis minangka senyawa organik kanthi formula C6H5CH = CHCOOH. Iki minangka senyawa kristal putih sing larut ing banyu, lan larut kanthi bebas ing akeh pelarut organik. Diklasifikasikake minangka asam karboksilat sing ora jenuh, alami kanthi alami ing pirang-pirang tanduran. Ana minangka cis lan isomer trans, sanajan sing terakhir luwih umum.

  • Maltol CAS118-71-8

    Maltol CAS118-71-8

    Maltol minangka senyawa organik alami sing digunakake utamane minangka perasa rasa. Kasedhiya ing kulit wit larch, jarum pinus, lan malt panggang (sing jenenge jenenge). Iki minangka bubuk kristal putih sing larut ing banyu panas, kloroform, lan pelarut polar liyane. Amarga duwe ambune permen katun lan karamel, maltol digunakake kanggo menehi aroma manis kanggo wangi. Rasa legi Maltol nambah bau roti sing anyar, lan digunakake kanggo nambah rasa (INS Nomer 636) ing roti lan jajan. Iki ora pangguna minangka aditif panganan ing Uni Eropa lan mula ora duwe nomer E. Nanging, maltol didaftar minangka komponen rasa ing Uni Eropa.

  • Pyrrolidine CAS123-75-1

    Pyrrolidine CAS123-75-1

    Cairan transparan tanpa warna, duwe mambu khusus, ndeleng cahya kuning utawa hawa sing lembab, gampang larut ing banyu, etanol. Korosif lan gampang kobong. Titik didih: 87 ~ 89 ° C