title-banner

produk

Estrone CAS53-16-7

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

5-Methoxy tryptamine (5-MT), uga dikenal minangka mexamine, minangka turunan tryptamine sing ana gandhengane karo neurotransmitter serotonin lan melatonin. 5-MT wis kabukten alami ing awak kanthi tingkat sithik. Biosintesis liwat deacetylasi melatonin ing kelenjar pineal.

Pengiriman Aman:
Kita duwe pengirim barang ing negara / wilayah kasebut, lan perusahaan izin bea cukai bakal mbusak paket sampeyan tanpa ana masalah bea cukai, malah nganti 1000 kg. Layanan lawang kanggo lawang. Priksa manawa sampeyan nampa 100% barang. Ayo sampeyan duwe pengalaman apik babagan kapasitas muatan sing kuwat.

Jeneng produk 5-Methoxy tryptamine
CAS No. 608-07-1
EINECS No. 210-153-7
MF C11H10NO3
Standar Kelas Kelas Obat
Assay 98,0% mnt (HPLC)

Napa Pilih Kita
1. Wektu yaiku emas. Pangiriman cepet kanthi jalur pengiriman terkenal.
2. Pelanggan luwih dhisik. Kita nyedhiyakake rega sing cukup, produk bermutu lan pangiriman cepet.
3. Dokumen profesional kanggo idin sampeyan.
Kauntungan:
1. Kualitas paling apik kanthi rega sing kompetitif.
2. Pengiriman cepet, pangiriman tepat wektu.
3. OEM / ODM Kasedhiyan.
4. We nawakake layanan tuku siji-stasiun sing trep. Layanan purna jual profesional lan pemalsuan ngilangi kuwatir.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita