title-banner

produk

Asam Citric CAS77-92-9

Katrangan singkat:

Asam sitrat minangka produk menengah kanggo tanduran komposisi alami lan metabolisme fisiologis, uga minangka salah sawijining asam organik sing akeh digunakake ing bidang panganan, obat-obatan, industri kimia. Kristal iku transparan utawa tembus tanpa kristal, utawa granular, bubuk partikel, tanpa ambu, sanajan ora nguntungke kuwat, nanging rasa sing nyenengake lan rada sithik. Ing udhara anget mbaka sithik, ing udhara sing lembab, iku rada lega.


Detail Produk

Tag Produk

Industri panganan

Asam sitrat dikenal minangka agen asem sing bisa dipangan pertama, China GB2760-1996 minangka syarat supaya bisa nggunakake regulator keasaman panganan. Ing industri panganan sing umume digunakake minangka agen asem, pelarut, agen penyangga, antioksidan, ngilangi bau amis ngilangi agen pemanis, agen chelating, tujuan utamane, akeh enumerasi.
1. omben-omben
Miturut statistik domestik lan internasional, total konsumsi industri minuman kalebu 75% ~ 80% saka total produksi asam sitrat. Jus asam sitrat minangka salah sawijining bahan alami, ora mung menehi rasa woh, nanging uga buffer pelarut, efek antioksidan, gula minuman, rasa, pigmen lan campuran bahan koordinasi, pembentukan rasa lan aroma sing harmonis, bisa nambah resistensi efek antiseptik saka mikroorganisme.
2. senggol lan sele
Peran asam sitrat ing senggol lan jeli lan ing omben-omben padha, ngatur pH lan menehi asam asam, pH kudu disetel karo kondensasi pektin sing jembar banget. Miturut macem-macem jinis pektin, bisa matesi pH ing antarane 3,0 lan 3,4. Ing produksi senggol bisa nambah rasa lan nyegah kristalisasi cacat pasir sukrosa.
3. permen
Asam sitrat ditambahake ing permen, sing bisa nambah asam lan nyegah oksidasi macem-macem komponen lan kristalisasi sukrosa. Permen asem umum ngemot asam sitrat 2%. Gula rebus, proses pendinginan massecuite yaiku nyelehake asam lan pigmen, intine, digabungake. Produksi permen pektin saka asam sitrat bisa ngatur rasa asem lan kekuatan gel sing saya tambah. Asam sitrat anhidrat digunakake kanggo ngunyah permen karet lan bubuk.
4. panganan beku
Asam sitrat duwe karakteristik chelating lan reguler pH, bisa nguatake peran antioksidan lan inaktivasi enzim, kanthi linuwih bisa njamin kestabilan panganan beku.

5. industri farmasi
Effervescent minangka sistem pelepasan bahan obat oral sing populer, asam sitrat lan sodium karbonat utawa larutan natrium bikarbonat reaksi umum ngasilake jumlah akeh CO2 (yaiku effenderscent) lan natrium sitrat, kanthi cepet bisa larut lan nambah kemampuan kanggo ngrasakake bahan farmasi aktif. Contone, katabolik lan obat penghilang rasa sakit nambah larut. Sirup asam sitrat minangka pasien demam kanthi minuman ringan, rasa rasa, efek adhem lan detoksifikasi.
Asam sitrat akeh digunakake ing macem-macem cairan oral nutrisi, pH buffer yaiku 3.5 ~ 4,5, njaga stabilitas bahan aktif, nguatake efek pengawet. Digabungake karo asam sitrat lan rasa buah, menehi rasa asem manis kanggo nutupi obat-obatan sing pait, utamane persiapan obat-obatan tradisional Tiongkok, 0,02% asam sitrat ditambahake ing bahan cair, sing bisa nglacak tatanan kompleks zat besi lan tembaga, nundha degradasi bahan aktif. Ing tablet mamah ing mulut, 0,1% ~ 0,2% tablet asam sitrat bisa nambah rasa, rasa lemon.

ITEM SPESIFIKASI Asil
Penampilan Kristal tanpa warna utawa putih Kristal tanpa warna utawa putih
Identifikasi Tundhuk karo test watesan Selaras
Kejelasan & Werna Solusi Tes lulus Tes lulus
Kasucian 99,5 ~ 101,0% 99,94%
Kelembapan <1.0% 0,14%
Awu Sulfat 0,05% 0,01%
Sulfat ≤150ppm <150ppm
Asam oksalat ≤100ppm <100ppm
Logam abot 5ppm <5ppm
Bahan Gampang Karbonisable Tes lulus Tes lulus
Endotoxin bakteri <0,5IU / mg <0,5IU / mg
Aluminium ≤0.2ppm <0.2ppm
Timbal ≤0.5ppm <0,5ppm
Arsenik 1ppm <1ppm
Merkurius 1ppm <1ppm
Bolong 30-100MESH Selaras

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita