title-banner

produk

  • Pramoxine Hydrochloride CAS637-58-1

    Pramoxine Hydrochloride CAS637-58-1

    Bisa digunakake kanggo ngatasi rasa lara lan gatel sing disebabake dening kahanan kayata sunar srengenge utawa kobongan suntingan liyane, gigitan utawa noda serangga, racun Ivy, oak racun, sumac racun, lan potongan lan goresan suntingan.

  • Prilocaine CAS721-50-6

    Prilocaine CAS721-50-6

    Napa Pilih Kita 1. Kualitas minangka budaya kita. Kita kerja sama karo institusi riset, ngontrol proses kanthi ketat saka bahan baku nganti produk rampung 2. Wektu yaiku emas. Pengiriman cepet kanthi jalur pengiriman terkenal. 3. Pelanggan luwih dhisik. Kita nyedhiyakake rega sing cukup, produk bermutu lan pangiriman cepet. 4. Pengalaman lengkap kontainer nomer akeh sing mbukak ing pelabuhan segara Tionghoa. 5. Layanan paling apik sawise dikirim. 6. Dokumen profesional kanggo idin sampeyan. Kauntungan: 1. Kualitas paling apik kanthi kompet ...
  • Prilocaine Hydrochloride CAS1786-81-8

    Prilocaine Hydrochloride CAS1786-81-8

    Jeneng Produk: Propitocaine hydrochloride Sinonim: 2- (propylamino) -o-propionotoluidide hydrochloride; 2- (propylamino) -o-propionotoluididmonohydrochloride; alpha-propylamine-2-methyl-propionanilidehydrochloride; citanesthydrochilide; N- (o-tolyl) -2- (propylamino) propionamide hydrochloride; Prilocaine hydrochloride, N- (2-Methylphenyl) -2- (propylamino) propanamide hydrochloride CAS: 1786-81-8 MF: C13H21ClN2O MW: 256.77 EINECS: 217 -244-0 Produk ...
  • Ropivacaine CAS84057-95-4

    Ropivacaine CAS84057-95-4

    Jeneng Produk: Ropivacaine Sinonim: ROPIVACAINE MESYLATER; RopivacaineHcl / MesylateBase; ROPACARAINEHCL; (S) -N- (2 maksimum6-Dimethylphenyl) -1-pKIpyl-2-piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; dimethylphenyl) -1-propyl-, (2S) -; Naropine; (2S) -1-Propyl-2- (2,6-dimethylphenyl) karbamoylpiperidine CAS: 84057-95-4 MF: C17H26N2O MW: 274.4 EINECS: Kategori Produk : API Mol File: 84057-95-4.mol Napa Pilih Kita 1. Kualitas minangka budaya kita. Kita kerja sama karo riset ...
  • Ropivacaine HCL CAS132112-35-7

    Ropivacaine HCL CAS132112-35-7

    Iki minangka obat anestesi lokal sing kalebu klompok amida amino. Jeneng kasebut nuduhake racemate lan S-enantiomer sing dipasarake. Iki minangka obat anestesi (obat numbing) sing ngalangi impuls saraf sing ngirim sinyal nyeri ing otak sampeyan. Digunakake minangka anestesi lokal (mung ing siji wilayah) kanggo balung mburi, uga diarani epidural. Obat kasebut digunakake kanggo nyedhiyakake bius sajrone operasi utawa bagean C, utawa kanggo nyuda rasa sakit.

  • Trimecaine Hydrochloride CAS1027-14-1

    Trimecaine Hydrochloride CAS1027-14-1

    Jeneng Produk: 2- (diethylamino) -N- (2,4,6-trimethylphenyl) acetamide monohydrochloride Sinonim: 2- (diethylamino) -N- (2,4,6-trimethylphenyl) monetamdrochloride acetamide; Trimecaine Cl (Mesocaine Cl) ; Mesidicaine hydrochloride; Mesocaine hydrochloride; Trimecaine hydrochloride; Trimecaine · HCl (Mesocaine · HCl); 2- (DiethylaMino) -2 ′, 4 ′, 6′-triMethylacetanilide Monohydrochloride; 2- (DiethylaMino) -N- (2,4, 6-triMethylphenyl) acetaMide Hydrochloride CAS: 1027-14-1 MF: C15H25ClN2O MW: 2 ...
  • Articaine Hydrochloride CAS23964-57-0

    Articaine Hydrochloride CAS23964-57-0

    Jeneng Produk: Articaine hydrochloride Sinonim: methyl 4-methyl-3 - [[(1-oxo-2- (propylamino) propyl] amino] -2-monohydrochloride; -methyl-3- (2-propylaminopropanoylamino) thiophene-2-carboxylate hydrochloride; Articaine Hydrochloride (125 mg) CAS: 23964-57-0 MF: C13H20N2O3S.ClH MW: 320.839 EINECS: 245-957-7 Kategori Produk: API; kimia riset; Farmasi penengah; anest lokal ...
  • Bupivacaine HCL CAS14252-80-3

    Bupivacaine HCL CAS14252-80-3

    Napa Pilih Kita 1. Kualitas minangka budaya kita. Kita kerja sama karo institusi riset, ngontrol proses kanthi ketat saka bahan baku nganti produk rampung 2. Wektu yaiku emas. Pengiriman cepet kanthi jalur pengiriman terkenal. 3. Pelanggan luwih dhisik. Kita nyedhiyakake rega sing cukup, produk bermutu lan pangiriman cepet. 4. Pengalaman lengkap kontainer nomer akeh sing mbukak ing pelabuhan segara Tionghoa. 5. Layanan paling apik sawise dikirim. 6. Dokumen profesional kanggo idin sampeyan. Kauntungan: 1. Kualitas paling apik kanthi kompet ...
  • Levobupivacaine HCL CAS27262-48-2

    Levobupivacaine HCL CAS27262-48-2

    Oxiracetam minangka panambah kognitif sejati sing mengaruhi proses kognitif sing beda-beda, ningkatake kabeh saka kawigaten nganti memori, kapasitas sinau, konsentrasi / fokus, pemahaman sensorik, lan uga pamikiran teknis / logis. Oxiracetam uga tumindak stimulan, nambah energi mental, waspada, lan motivasi. Panliten nuduhake manawa Oxiracetam aman lan efektif ing terapi jangka panjang, lan uga ana bukti klinis yen Oxiracetam bisa uga ningkatake lan njaga kesehatan otak.

  • Mepivacaine Hydrochloride CAS1722-62-9

    Mepivacaine Hydrochloride CAS1722-62-9

    Mepivacaine hidroklorida minangka anestesi lokal amino. Tumindak ing serat saraf sensorik lan motor, duwe efek cepet, efektivitas sing dawa, lan kanthi efektif bisa ngalangi konduksi saraf. Nambah epinefrin menyang bius bisa nyuda kacepetan mlaku mepivacaine hidroklorida ing awak manungsa kanggo njamin wektu lan efek anestesi, lan nyuda dosis nganti tartamtu. Riset toksikologi: Dosis mematikan mepivacaine hidroklorida kanggo awak manungsa yaiku 5 ~ 10μg / ml, sing kurang beracun tinimbang lidocaine lan procaine.