title-banner

produk

Asam borat – 11113-50-1

Katrangan singkat:

Asam borat, uga diarani hidrogen borate, asam boracic, asam orthoboric lan acidum boricum, minangka asam Lewis monobasic boron sing lemah, sing asring digunakake minangka antiseptik, insektisida, tahan api, nyerep neutron, utawa prekursor kanggo senyawa kimia liyane. Iki nduweni rumus kimia H3BO3 (kadang ditulis B (OH) 3), lan ana ing bentuk kristal tanpa warna utawa bubuk putih sing larut ing banyu. Nalika kedadeyan minangka mineral, diarani sassolite.


Detail Produk

Tag Produk

Apa asam borat

Asam borat, uga diarani hidrogen borate, asam boracic, asam orthoboric lan acidum boricum, minangka asam Lewis monobasic boron sing lemah, sing asring digunakake minangka antiseptik, insektisida, tahan api, nyerep neutron, utawa prekursor kanggo senyawa kimia liyane. Iki nduweni rumus kimia H3BO3 (kadang ditulis B (OH) 3), lan ana ing bentuk kristal tanpa warna utawa bubuk putih sing larut ing banyu. Nalika kedadeyan minangka mineral, diarani sassolite.

Serpihan asam borat Informasi dhasar
Jeneng Produk Asam borat
Sinonim Serpihan Asam Borat
CAS 11113-50-1
MF BH3O3
MW 61,83
EINECS 234-343-4
Bahan Kimia Serpihan Asam Borat
Formulir Serpihan Putih
Pka 9.2 (jam 25 ℃)
Werna Cetha, Putih
Kasucian 99%

Barang

Spesifikasi

Asile

Penampilan

serpihan putih

Tundhuk

Assay (H3BO3%)

≥99.5

99.52

Sulfat%

≤0.2

0,15

% Wesi

0.001

0,00083

Klorida%

0,01

0,005

Fosfat%

0.02

0,01

Logam abot%

0.001

0,00058

Ukuran serpih

3-5mm

3-5mm

Panggunaan:

1. Digunakake minangka larutan pH, disinfektan, pengawet antibakteri, lsp.

2. Kanggo nyiyapake borate, borate, kaca optik, cat, pigmen, sabun asam borat, agen kemasan kulit, nyetak lan
tambahan pewarna lan disinfektan farmasi, lsp.

3. Digunakake ing manufaktur kapasitor lan industri komponen elektronik, reagen analitik kemurnian tinggi, disinfeksi obat lan
nyiyapake anti-korosi lan ngolah bahan fotosensitif sing kapapar.

4. Kanggo kaca, enamel, keramik, obat, metalurgi, kulit, pewarna, pestisida, pupuk, tekstil, lsp.

5. Digunakake minangka reagen kromatografi lan uga digunakake minangka buffer


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita